onsdag 23. november 2011

Det hemmelige rommet

Ikke lenge etter at vi hadde tatt over huset gikk jeg rundt og tok mål av rommene for å tegne en plantegning som vi kunne bruke til å legge planer.




I den innerste enden av gangen målte jeg avstanden fra døren du ser til høyre og inn til endeveggen. Etterpå målte jeg den samme veggen på rommet ved siden av. Forskjellen var på ca 35 cm. Det viser seg at det er et hemmelig rom i enden av denne gangen.



Når vi har tatt bort alt som var forran veggen oppdaget vi at rett i underkant av den nederste hyllen er veggen delt i to horisontalt. Før vi prøver å åpne veggen rekker min mamma og svigerfar å male de andre veggene, før vi plutselig en dag, litt spontant finner ut at vi vil se hva som er bak veggen.



Det viser seg at veggen er helt løs og ikke festet på noen måte. Her poserer jeg så du kan se hvor stort rommet var. Rett over hodet mitt er det en klesstang.



Når jeg kikker opp ser jeg at det er hyller oppover i rommet over meg.



Her har vi begynt å ta av fjølene oppover på veggen så du kan se hvordan det så ut bak.



Nå har hele det hemmelige rommet forsvunnet. I etterkant har vi malt ferdig veggene og gulvet er malt. For øyeblikket er området fullt av rot, men når jeg er ferdig med å ordne det slik jeg vil, skal jeg legge ut et nytt bilde så du får se;)

2 kommentarer:

  1. Spennende :)
    Lurer på hva de oppbevarte der :)

    Ta en titt her:
    http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html

    SvarSlett
  2. Heisann:)

    Dette var jo litt spennende!!:)
    Artig å tenke på hva de har brukt det til:)

    Ha en fin dag videre:)
    Klem fra Kari

    SvarSlett